Servicii

Mergem dincolo de flerul creativ, optimizând atât bugetul cât și timingul lucrării.

Nr. 01
Planificarea spațiului

Discuții preliminare în care oferim consultanță de specialitate. Propunem idei ce îndeplinesc criterii de estetică, funcționalitate și adaptare la nevoile clienților.

Nr. 02
Proiectare design interior

Desfășurarea proiectului în sine, redare 3D pentru fiecare spațiu cu eventuale ajustări, propuneri compartimentări layouturi, întocmire fișe pentru mobilierul pe comandă, detalii tehnice specifice necesare șantierului.

Nr. 03
Optimizare buget

Întocmirea unui deviz de costuri detaliat, cu toate materialele necesare proiectului de design. Alegerea finisajelor interioare și a mobilierului pe comandă, a obiectelor de decor, corpurilor de iluminat, totul optimizat în funcție de bugetul clientului.

Nr. 04
Implementare proiect

Pentru ca totul să iasă perfect, îți suntem alături până la finalul lucrării, oferind monitorizare, organizare și consultanță pe parcursul tuturor etapelor din șantier, cu predare “la cheie” a locației.

De la zero la "predarea la cheie", parcurgem toți pașii împreună!

1. Proiectare design interior

– Dorim să aducem ordine și coerență fiecărui pas pe care un proiect de design îl parcurge pentru a deveni realitate. Realizăm împreună proiecte durabile cu un design inteligent.

2. Management proiect

– Ne puteți preda locația iar noi preluăm tot stresul pe care îl implică organizarea și coordonarea lucrărilor, cât și a achizițiilor din cadrul șantierului.

3. Execuție lucrări construcții

– Acoperim cu propria echipă de muncitori calificați toate lucrările de construcții, instalații și finisaje interioare necesare.

4. Execuție mobilier pe comandă

– Producem "in house" tot ce propunem către client. Mobilierul realizat la comandă oferă o notă personală spațiilor, precum și o libertate totală în ceea ce privește designul final al proiectului.